Hirdetés

Így fest Batman és Harley Quinn közös animációs filmje

|

Felbukkant a világhálón a Batman and Harley Quinn: A Bruce Timm Original legelső képkockája, amelynek köszönhetően megleshetjük, hogyan néz ki az animációs kaland.

Hirdetés

A Warner Bros. Animation a tavalyi Comic-Conon jelentette be, hogy 2017 nyarára tervezik Batman és Harley Quinn közös kalandját, amely egy teljesen új sztori lesz Bruce Timm (Batman Beyond, Batman) elképzelésében, aki Paul DInivel együtt alkotta meg a karaktert. 

Hirdetés

Noha a "Batman and Harley Quinn: A Bruce Timm Original" a DC Universe Animated Original Movies részét képezi - hasonlóan a Justice League Dark és Teen Titans: The Judas Contract projektekhez -, az említettekkel ellentétben még semmit sem mutattak róla. Az éles szemű rajongók azonban a The Judas Contract menüjében szerencsére rábukkantak az első látnivalóra, amelyben Batman, Harley és Nightwing csücsülnek a Batmobile-ban: 

Ez a fotó nem csupán azt erősíti meg, hogy Nightwing is szerepelni fog a gárdában, de azt is, hogy a közös Batman & Harley Quinn mókázást a "Timmverse" animációs stílusban kapjuk meg, amilyen a Batman: The Animated Series és a Justice League Unlimited is. 

Eközben a filmes Harley Quinn önálló filmet kap Gotham City Sirens néven, valamint látni fogjuk a Suicide Squad folytatásában is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.