Hirdetés

Erről fog szólni a Godzilla Kong ellen folytatása

|

Most már van egy kis fogalmunk arról, miért tér vissza a két titán.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban is javában zajlanak a 2021-es Godzilla Kong ellen folytatásának munkálatai Ausztráliában, amelyről nem sok mindent árult el idáig a Legendary Pictures. Annyi biztos, hogy a rendezést az előzőt is szerző Adam Wingard vállalta el ismét, míg a sztori egyik főszereplője Dan Stevens (Légió, The Guest) lesz. Most viszont már van egy kis fogalmunk arról, miről is fog szólni a történet.

Hirdetés

A Warner Bros. (mert hogy ők készítik közösen a filmet a Legendary-val) ugyanis nemrég nyilvánosságra hozta a folytatás teljes szinopszisát, amely a jelek szerint a MonsterVerse eredetét tárja majd fel jobban, miközben egy eddig még soha nem látott fenyegetés üti fel a fejét:

A Godzilla Kong ellen legújabb része egy teljesen új kalanddal érkezik, amelyben a mindenható Kong és a félelmetes Godzilla egy kolosszális, idáig ismeretlen, és a világunkban rejtőző fenyegetés ellen szállnak szembe, amely nem csak az ő létezésüket, de az egész emberiség létét is fenyegeti. Az epikus új film még mélyebbre ás majd a titánok történetébe, az eredetükbe, a Koponya-sziget rejtelmeibe, miközben feltárja azt a mitikus csatát, amely segített összekovácsolni ezeket a rendkívüli lényeket, és örökre az emberiséghez kötötte őket.

A premier jelen állás szerint 2024. március 15-én lesz a mozikban. Ti várjátok a filmet?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.