Hirdetés

Erről szólt volna a Pókember 4

|

Sam Raimi elárulta, hogyan folytatta volna Tobey Maguire Pókemberének kalandjait.

Hirdetés

Az elmúlt évekből számtalan meg nem valósult projekt izgatja a rajongók fantáziáját. A többségük végül teljesen a feledés homályába merül, ám néhány kapcsán hosszú évekkel később a közreműködő színészek vagy direktorok csak elkotyognak egy-két részletet, hogy a rajongók tovább lamentálhassanak a meghiúsult projekt miatt.

Hirdetés

Ezúttal Sam Raimi forgatta meg a tőrt a rajongói szívekben. A Doctor Strange 2 közelgő premierje kapcsán ismét reflektorfénybe kerülő direktor a Rolling Stone munkatársának mesélte el, milyen csapásirányt vett volna a Tobey Maguire-féle Pókember negyedik része.

"Hiányoltam Kravent, a Vadászt. Ezzel a karakterrel dolgoztunk volna a következő Pókember-filmben. Mindig is szerettem volna látni Kraven és Pókember harcát a nagyvásznon. Úgy gondoltam, hogy ez igazán különleges lett volna. Ő a legügyesebb vadász, míg Pókember az égbolt leggyorsabb figurája. Illetve szerettem volna Petert tovább követni, ahogy egy jobb emberré válik."

Kraven azonban a pletykák szerint nem egyedül vette volna fel a versenyt Pókemberrel, hanem a Keselyű és a Mysterio is felbukkantak volna - ami egy újabb tumultust eredményezhetett volna a vásznon. Keselyű szerepére állítólag John Malkovichot szemelte ki Raimi, míg Mysteriót a rendező kedvenc karakterszínésze, Bruce Campbell kelthette volna életre.

Bár Raimi tervei füstbe mentek, a Sony jövőre Aaron Taylor-Johnson főszereplésével moziba küldi a Kraven, a vadász filmjét, úgyhogy sok évvel később csak megkapja a nézőközönség a karakter első élőszereplős változatát.

Szerintetek működhetett volna Raimi eredeti Pókember 4-es terve?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.