Hirdetés

Ethan Hawke elárulta, miért kerülte idáig a képregényadaptációkat

|

A Holdlovag sorozat gonoszaként felbukkanó színész a Hamlethez hasonlította a Marvel Filmes Univerzumba tett látogatását.

Hirdetés

Ethan Hawke-ot is elcsábította a sötét oldal - vagy végre Ethan Hawke is szerepel a Marvel Filmes Univerzumban. Mindenki döntse el, hogyan közelíti meg Hawke debütálását a Marvel Holdlovag sorozatában, mely márciusban fog elrajtolni a Disney+ streamingcsatornán. (Ha még nem olvastátok a cikkünket, amiben összeszedtük az öt legnagyobb eltérést a Holdlovag előzetes és a képregények között, akkor ne hagyjátok ki!)

Hirdetés

Hawke valóban azon kevés A-listás színészek egyike volt, aki idáig távol tartotta magát a nagy képregényfilmes univerzumoktól, az Entertainment Weekly munkatársának pedig az okokat is elárulta.

"A képregények világa nagyon sokat jelentett nekem fiatalként. Mindig is nyugtalan voltam (a csatlakozással kapcsolatban), hiszen vannak bizonyos színészek, akik igazán tündökölnek a képregényadaptációk univerzumában, és még mindig nem tudom, hogy én egy vagyok-e közülük. Aztán Oscar (Isaac) megkérdezett engem, és én őt nagyon tisztelem. Tudtam, hogy ha ő benne lesz ebben a projektben, akkor mindent bele fog adni, és mindig szórakoztató olyanokkal dolgozni, akik mindent beleadnak. Mohamed Diab, imádom a filmjeit, ő egy különleges rendező. Ilyen körülmények alakultak ki a projekt körül, és végül nem egy racionális döntést hoztam, hanem úgy voltam vele, hogy csináljunk valami menőt ezekkel az emberekkel."

Hawke-ot tehát Isaac és Diab személye győzte meg a Marvel Filmes Univerzumba való belépésről, ám ettől még tartja magát ahhoz, hogy hatalmas elvárásokkal kell megküzdeni egy színésznek, ha hasonlóképpen tesz.

"Minél többet megtudtam a Holdlovagról, annál izgatottabb lettem, mert annyival jobb olyasvalamit készíteni, amivel a közönségnek még nem akadt dolga. Ha egy Batman, Superman vagy Hulk vagy akármelyik híresebb karakter filmjéről van szó, a rajongóknak már van egy elvárása, hogy mit szeretnének tőle. Ez olyan, mint Hamletet játszani. Az emberek 90%-ának van véleménye arról, hogyan kellene Hamletet eljátszani. Én imádok Shakespeare-t diákközönség előtt játszani, mivel nekik nincsenek nagy elvárásaik. Ők nem látták, hogy Patrick Stewart mennyivel jobban játszott, mint te. Ők szimplán elfogadják a te alakításodat. A Holdlovaggal pedig egy új világot és egy új karaktert tudunk létrehozni."

Valószínűleg sok színész osztja Hawke meglátását a képregényfilmek körül kialakult elváráshegyekről. Ti hogy látjátok, már a klasszikus színpadi daraboknál is nagyobb nyomás helyeződik egy színészre, ha egy képregényadaptációra adja a fejét?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.