Hirdetés

Ethan Hawke szerint a Marvel nem túlságosan rendezőbarát

|

Újabb olaj a Marvellel kapcsolatos kritikák tűzére.

Hirdetés

Talán önmagát lepte meg legjobban Ethan Hawke azzal, hogy szerepet vállalt az idei Marvel sorozatban, a Holdlovagban (amiről közben kiderült, hogy lánya, Maya Hawke unszolására adta be a derekát), pedig ő is azon színészek közé tartozott, akik fenntartásokkal viszonyultak a szuperhős adaptációkhoz. Hawke az IndieWire-nek adott interjújában mesélt a forgatási tapasztalatokról, melyben meglepő kijelentésekkel borzolta ismét a fanatikus rajongók kedélyeit.

Hirdetés

A színész a következőket mondta: 

"Azok az emberek (a Marvelnél) különösen színészbarátok. Ugyanakkor nem feltétlenül rendezőbarátok, és valószínűleg (Martin) Scorsese és (Francis Ford) Coppola is erről beszéltek régebben. Viszont a Marvel imádja a színészeit. Úgy látom, hogy Kevin Feige Robert Downey Jr.-ral belenyúlt a tutiba, és felismerte, hogy Downey szenvedélye nagyban hozzájárult a sikerhez. Amikor a színészek tényleg élvezik a szerepeiket, akkor a közönség számára is élvezetes lesz nézni őket. Feige nagyszerűen érzi ezt az algoritmust, ennek megfelelően pedig különösen tiszteletteljesek eme folyamattal szemben. Számomra a legjobb dolog a Holdlovag kapcsán Oscar (Isaac) teljesítménye volt. Ez igazából egy gonzo film volt, aminek történetesen óriási volt a költségvetése."

Érdekes meglátásokat osztott meg Hawke a Marvel Filmes Univerzum gépezetével kapcsolatban, és ha csak a franchise több mint tízéves múltját nézzük, akkor valóban több rendező távozott projektek éléről, mint színészek. Edward Norton vagy Terrence Howard élményeire azért kíváncsiak lennénk, viszont a direktori székből már Patty Jenkins (Thor: Sötét világ), Edgar Wright (Hangya), Ava DuVernay (Fekete Párduc), illetve Scott Derrickson (Doctor Strange 2) is dobbantottak az elmúlt években, kreatív nézeteltérésekre hivatkozva.

Ti egyetértetek Hawke meglátásaival?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.