Hirdetés

Ez a karakter lehet a Sony Pókember-univerzumának Doctor Strange-e

|

A szálak összeérnek.

Hirdetés

Mint azt már tudjuk, a Sony lassanként szövögeti nagyszabású terveit a saját kis képregényes univerzumával kapcsolatban. Hamarosan bemutatásra kerül a Jared Leto főszereplésével készült Morbius, a Venom második részét mostanra már mindenki láthatta, jelenleg pedig zajlanak a Madame Web munkálatai. Ami talán minden eddiginél nagyobb jelentőséggel bírhat majd a közeljövő Sony-filmjeire. 

Hirdetés

A Dakota Johnson főszereplésével készülő Madame Web sztorijáról egyelőre még nincsen hír, csak sejteni lehet, hogy egy eredettörténettel lesz dolgunk. A képregényekben idős hölgyként ismerhettük meg a címszereplőt, aki szoros kapcsolatban van múlttal, jelennel és jövővel egyaránt (pókfonalak rezgésein keresztül érzékel mindent) és így segít néha hálószövő barátunknak, a Pókembernek. Itt egy fiatalabb verziót ismerhetünk meg, aki a Deadline jelentése szerint a különleges képességeinek hála hasonló funkciót fog betölteni, mint amit a Marvelnél Doctor Strange. 

Nem is tűnik annyira badarságnak, hiszen a karakter párhuzamos univerzumokkal is bőven kapcsolatban állhat és egyfajta kapocsként is működhet mondjuk Tom Holland Pókembere és Venom, vagy éppen Morbius karaktere között. És tekintve, hogy maga Strange is kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy összemosódtak a dimenziók a legutóbbi Pókember-filmben, nyilvánvalónak hat, hogy ilyen minőségben is gondolkodnak benne az alkotók. 

A filmben Dakota Johnsonon kívül szerepet vállal az Eufória-sorozatból megismert Sydney Sweeney is. A produkciót S.J. Clarkson rendezi és Matt Sazama, valamint Burk Sharpless jegyzik a forgatókönyvet. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.