Hirdetés

Ez lesz a Squid Game rendezőjének következő filmje

|

A Killing Old People Club valószínűleg kiveri majd a biztosítékot az idősebb nézőközönségnél.

Hirdetés

Hwang Dong-Hyuk egy viszonylag ismeretlen szakmabeliből egy pillanat alatt vált világhírű rendezővé, miután az általa készített Squid Game rövid időn belül a Netflix legnézettebb műsorává vált. A rendező nemrégiben hűtötte le a kedélyeket a sorozat második évadának érkezését illetően, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna máris egy következő projekten, ami talán hamarabb is megjelenhet.

Hirdetés

Dong-Hyuk - némi meglepetésre - egy Umberto Eco történetet fog filmre adaptálni, mely a Killing Old People Club (Idős embereket gyilkolók klubja) címen fog debütálni. Persze ez a "kollaboráció" csak első blikkre furcsa, hiszen Eco is megfogalmazott nem egy társadalommal szembeni kritikát, csakúgy, mint Dong-Hyuk tette azt a Squid Game-mel.

Arra viszont még ő is fel van készülve, hogy az új filmje sokaknál fogja kinyitni a bicskát abban a bizonyos zsebben, hiszen elmondása szerint még erőszakosabb lesz, mint a Squid Game volt. Továbbá az sem kizárható, hogy talán még az idősebb emberek elől is bujkálnia kell majd az utcán. Ennél többet azonban nem árult el a történetről, csupán annyi derült ki, hogy már egy 25 oldalas vázlattal rendelkezik.

A Killing Old People Club várhatóan a Netflixen fog megjelenni, és amennyiben ügyesen promózza azt a streamingóriás, akkor ismét egy gigantikus nézettségi számot produkálhat Dong-Hyuk alkotása.

Ti kíváncsiak lesztek a rendező új filmjére?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.