Hirdetés

Messze van még a Squid Game második évada

|

Az alkotó szavai alapján nem mostanában érkezik a Squid Game folytatása.

Hirdetés

A hatalmas sikerre való tekintettel nem volt kérdés, hogy lenne igény nézői részről a Squid Game következő szezonjára, tavaly novemberen be is jelentették, hogy zöld utat kapott a folytatás. De a legfontosabb, hogy a második évad kapcsán vonakodó alkotó, Hwang Dong-hyuk is teljes erővel dolgozik rajta, hogy hozza a folytatás az első évad minőségét. Ez persze nem jelenti azt, hogy már holnap nézhetjük az új részeket.

Hirdetés

A Deadline magazin elkapta pár kérdés erejéig Hwang Dong-hyukot, aki elárulta, hogy nagyon sok új játékot láthatunk majd a második évadban, viszont még csak ötletelnek róla, a forgatókönyv megírásához még nem kezdett hozzá. Vagyis legjobb esetben is több évet kell majd várnunk, mire bármit láthatunk az új szezonból.

Majd hozzáfűzte, hogy nem fognak visszahozni az első évadból szereplőket, hiszen a többségük meghalt. Ellenben a HoYeon Jung (akit Kang Sae-byeok keltett életre) valahogy mégiscsak visszaköszönhet.

Mondjuk azt, hogy van egy ikertestvére, majd meglátod.

Ti várjátok a folytatást?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.