Hirdetés

Ezek a színészek ugorhattak volna be Nicolas Cage helyére a közelgő új filmjében

|

A készítőknek megvolt a B- és C-terve is arra, amennyiben Cage visszautasította volna a felkérést.

Hirdetés

Tűkön ülve várjuk Nicolas Cage következő kalandját, A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyát, melyben a színész önmaga egy fiktív változatát fogja alakítani. A filmről már most remek visszajelzéseket lehet olvasni, és pár napon belül már mi is megleshetjük ezt a dicshimnuszt a '90-es évek egyik legikonikusabb színészéről.

Hirdetés

Azonban nem sokon múlt, hogy Cage offolja a projektet - ezt egyébként kezdetekben többször is megtette, mint ahogyan arról mi is beszámoltunk. Végül azonban megnyugodott, hogy a filmben nem konkrétan saját magát, hanem egy kitalált verzióját kell alakítania, ami azonban továbbra sem ront a film meta humor aspektusán. A közelgő premier kapcsán Kevin Etten, a film forgatókönyvírója árulta el a The Hollywood Reporternek, hogy mivel készültek volna, amennyiben Cage véglegesen visszautasította volna őket.

"Voltak olyan pillanatok, amikor szerintem inkább én, mintsem Tom (Gormican, a rendező), elkezdtem más koncepciókban gondolkozni. Az egyetlen értelmes ötlet - ami nem tudom, kitől származott - az az volt, hogy vagy Christian Bale vagy Daniel Day-Lewis játssza el Nick Cage-et."

Eléggé szürreális egy film született volna abból, ha egy másik színész játssza el Nick Cage fiktív mását, de kijelenthetjük, hogy szerencsére mindenki belátta végül, hogy csakis Cage-dzsel valósulhat meg ez a projekt olyan formában, amilyennek mindig is szánták.

Ti meg fogjátok nézni A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlyát?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.