Hirdetés

Ezeket a szuperhősfilmeket rendezné meg szívesen Sam Raimi

|

A Doctor Strange 2 rendezője nem unt bele a képregényadaptációk világába.

Hirdetés

A Tobey Maguire-féle Pókember-trilógia zűrzavaros elkaszálása után senki sem róhatta volna fel Sam Raiminek, ha pályafutása hátralévő részére távol marad a képregényadaptációktól. Ehhez képest Scott Derrickson távozását követően Raimi élt a lehetőséggel, hogy elvállalja a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film rendezői posztját. 

Hirdetés

A veterán rendező azóta többször is kifejtette, hogy élvezte a visszatérést a képregényes berkekbe, és az Empire-nek azt is elárulta, hogy Strange után még milyen képregényadaptációkat vállalna be.

"Mindig is imádtam Batmant. Ha valaha is meglátnám a Denevérjelzést az égen, rögtön rohannék érte. Ha hallanám az Árnyék mély, gurgulázó nevetését a sötétben, akkor vonakodva, de belépnék oda is. Valamint Pókember is megelőzné Doctor Strange-t, de nem szeretném őt se a lista aljára helyezni."

Tehát Batman, az Árnyék - melyből 1994-ben készült már egy film, aminél Raimi is bepróbálkozott a saját ötletével, sikertelenül - illetve természetesen a Pókember. No meg azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy egy Doctor Strange-hez való visszatérést sem zárt ki teljesen a direktor.

Szerintetek melyik karakterhez passzolna leginkább Raimi stílusa?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.