Hirdetés

Ezekkel a programokkal készül a PlayIT Show gamer részlege

|

A virtuális valóságba vágyók és a mozgás szerelmesei is megtalálják a számításaikat.

Hirdetés

A június 11-12. között megrendezésre kerülő PlayIT Show powered by Mastercard két és fél év után végre ismét elhozza hazánk legnagyobb gamer eseményét. Amellett, hogy az érdeklődők számos friss játékot próbálhatnak ki a legfrissebb konzolokon és a leggyorsabban hasító PC-ken, a gamer részleg további, változatos programlehetőségekkel is kecsegtet, amelyeket az alábbiakban gyűjtöttünk össze.

Hirdetés

VR: A VR részlegben lehetőség lesz kipróbálni a legújabb virtuális eszközöket. A helyszínen jelenlévő animátorok az egész nap folyamán a látogatók segítségére lesznek, az élmény pedig garantált.

Társasjátékok és logikai játékok: Aki kiszakadna a virtuális térből és másfajta közösségi élményre vágyódna, érdemes lesz ellátogatnia a társasozáshoz kialakított zónába. Itt ingyenesen lesznek kipróbálhatók a legújabb, valamint legnépszerűbb társasjátékok és kártyajátékok. A teljes szabályzatot sem kell rekordidő alatt bevágni, hiszen a játékokat helyszínen játékmeseterek segítik az egész nap folyamán.

Mozdulj Gamer: A Mozdulj Gamer jóvoltából csocsóval, dekázó ketreccel vagy éppen egy különleges reflex fallal is próbára tehetjük magunkat. A Batak reflex fala a mindenkori versenyzők reflexfejlesztő- és tesztelő gépe, ugyanilyennel gyakorolnak a Forma-1-es pilóták és a kapusok is.

Ha szeretnétek további információkat az eseményről és a jegyárakról (idén extra kedvezményes K&H belépőt is vásárolhattok, vagy számlanyitással ingyen is részt vehettek), akkor olvassátok el összefoglaló cikkünket vagy látogassatok el a PlayIT Show hivatalos honlapjára, ezekben minden részletet megtaláltok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.