Hirdetés

Ezekkel a videósokkal biztosan találkozhattok az idei PlayIT-en

|

Mindenki megtalálhatja a maga számítását.

Hirdetés

A koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet követően végre visszatér Magyarország egyik legnagyobb gamer találkozója, a PlayIT Show powered by Mastercard. A június 11. és 12. között megrendezendő eseményen megannyi gamer-program várja az érdeklődőket, többek között pedig arra is lesz lehetőség, hogy néhány netes tartalomgyártóval találkozzunk. 

Hirdetés

Négy vendég már biztosan ott lesz, de beugorhatnak meglepetésarcok is, érdemes követni a PlayIT Show Facebook oldalát, ha nem akartok lemaradni egyetlen meghívottról sem.

Paplovag, Unfield, valamint Brown és Szalay Isti azonban már biztosan tiszteletüket teszik majd az eseményen. Ők Brown kivételével egytől egyig jelen vannak nem csupán a YouTube-on, de az Instagramon is (ha esetleg csekkolnátok őket és munkásságukat). Míg Unfield leginkább gameplayeket tesz fel a csatornájára, addig Paplovag bár játékokkal is foglalkozik, de ha arról van szó, akkor különleges ételeket is megkóstol. Ami pedig Brownt és Szalay Istit illeti, előbbi akár egy videón belül összeszedi, hogy ki a 100 legjobb magyar videós, Isti pedig hol autót tesztel, hol pedig arról értekezik, hogy vajon tényleg jobb volt-e minden régen.

Ha szeretnétek további információkat az eseményről és a jegyárakról (idén extra kedvezményes K&H belépőt is vásárolhattok, vagy számlanyitással ingyen is részt vehettek), akkor olvassátok el összefoglaló cikkünket vagy látogassatok el a PlayIT Show hivatalos honlapjára, ezeken keresztül minden fontos részletet megtalálhattok. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.