Hirdetés

Ezért jelentett megkönnyebbülést Dave Bautista számára a Dűnében való szereplése

|

A színész nemrég arról beszélt, hogy miért volt megváltás egy merőben más szerepben feltűnnie A galaxis őrzői után.

Hirdetés

A legtöbben valószínűleg A galaxis őrzői közkedvelt karakterével, Drax-szel, a Pusztítóval azonosítják Dave Bautista személyét, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne benne ennél több. A pankrátorból lett színész az áttörést jelentő szerepe óta ugyanis folyamatosan igyekszik megmutatni a színészi képességeinek többi oldalát is. Erre láttunk példát a Spectre - A Fantom visszatértől kezdve a Szárnyas fejvadász 2049-ben lévő rövid megjelenéséén át Zack Snyder legutóbbi agymenéséig, A halottak hadseregéig bezárólag, nemrég pedig a Dűnében tűnt fel, mint a gonosz Glossu Rabban, amit egyenesen áldásnak tart a színész.

Hirdetés

Erről beszélt az ABC News-nak adott interjújában nemrég, aki rettentően hálás azért, hogy a Dűnében játszott szerepével bemutathatta színészi kvalitásainak egy másik oldalát is. Azt is elmondta, mennyire szeretett a film rendezőjével, Denis Villeneuve-vel dolgozni, aki lehetőséget adott a színésznek erre, és megjegyezte, hogy ő nem csak egy félmeztelen űrharcos:

Ezzel a karakterrel lehetőséget kaptam egy másfajta színészi előadás bemutatására. És ez az, amit igazán szerettem a közös munkában Denis Villeneuve rendezővel, akitől lehetőséget kaptam arra, hogy más megvilágításban mutassam meg magamat, mint színészt. Hiszen én nem csak egy félmeztelenül mászkáló, és hülyeségeket beszélő szuperhős vagyok, mint ahogyan azt a közönség valószínűleg megszokta tőlem A galaxis őrzőiben. [A szerepek] valójában lehetőséget adnak arra, hogy megformáljam ezeket, mint nagyon mély karaktereket. Szóval ez egy áldás volt nekem.

Nektek mi a véleményetek erről, tényleg több van Bautistában, mint azt elsőre bárki is gondolná?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.