Hirdetés

Ezért lesz fontos America Chavez a Doctor Strange 2-ben

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezője, Sam Raimi további részleteket árult el Xochitl Gomez America Chavezének szerepéről.

Hirdetés

A Loki, a What if…? és a Pókember: Nincs hazaút után tovább kalandozunk a multiverzumok között a Doctor Strange folytatásában. Ami a horrorfilmekben is jártas rendező szerint a Marvel egyik legdurvább filmje lesz, és a negyedik fázis fontos darabja. A Doctor Strange az őrület multiverzumában premierjéig kevesebb mint egy hónap van még hátra, a film pedig rengeteg megpróbáltatáson, és újraforgatáson ment keresztül, mire végre megérkezett a célegyenesbe.

Hirdetés

A film főszerepében visszatér Benedict Cumberbatch, de ismét láthatjuk Rachel McAdamst, Benedict Wongot, Chiwetel Ejiofort és Elizabeth Olsent is. Hozzájuk csatlakozik Xochitl Gomez America Chavezként, akinek eredetileg már a Pókember folytatásában is kellett volna szerepelnie.

Sam Raimit legutóbb egy interjúban arra kérték, hogy írja le America Chavez és Doctor Strange kapcsolatát a filmben. Konkrétan arról beszélt, hogy Chavez mit ad hozzá a történethez.

"Nos, hozzáteszi a fiatalsága izgalmaságát. Újonc a hatalmával és a világunkban. Valójában egy másik univerzumból származik. Szerintem a könnyedség és a fiatalság érzetét kelti. Benedict Cumberbatch Doctor Strange-ként nagyon egoista és fárasztó karakter tud lenni, olyan mindentudó. Chavez pedig szembemegy ezzel. Alapból nem igazán tiszteli őt. Pontosan átlát a maszkokon, amiket visel. Ő sokkal földhözragadtabb, közülünk való, és nem fogadja el a hozzáállását. Szerintem elsőre nem tetszik neki. Tehát kontrasztot teremt."

A karakter az Utópisztikus Párhuzamként is ismert zsebdimenzióból származik, és képes portálokat nyitni más univerzumokba. Valószínűnek tűnik, hogy Chavez kénytelen lesz elmenekülni a saját világából, és összefog Strange-dzsel és Wonggal, hogy leküzdjön egy multiverzumos fenyegetést. A Doctor Strange folytatása után Chavez valószínűleg a Marvel egyéb filmjeiben és sorozataiban is feltűnik majd.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.