Hirdetés

Ezért nem tért vissza Will Smith Deadshotja az új Suicide Squadban

|

Peter Safran producer szerint eredetileg tervben volt a halálosan pontos antihős visszahozása, de végül nem jött össze ez az elképzelés.

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy az első, David Ayer jegyezte Suicide Squad nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de ennek ellenére a szereplőválogatásra kevés panasz lehetett. Margot Robbie Harley Quinn szerepében instant közönségkedvenc lett, aki azóta már saját filmet is kapott és alig várjuk, hogy újra lássuk őt a következő Suicide Squad filmben. Meglepően jól hozta Jai Courtney is a kissé őrült Bumeráng Kapitány szerepét, valamint Joel Kinnaman is tisztesen játszotta az autoritás Rick Flagget. Ők ketten szintén visszatérnek a folytatásban/soft-rebootban, de sajnos Will Smith Deadshotját nélkülöznünk kell még annak ellenére is, hogy Harley mellett ő volt a másik legemlékezetesebb karaktere a filmnek.

Hirdetés

A jelek szerint Smith helyét Idris Elba hivatott átvenni, akit egy ideig konkrétan az új Deadshotként pletykáltak míg ki nem derült, hogy egy teljesen másik karaktert, Bloodsportot fogja alakítani. Hogy miért volt szükség erre a változtatásra, arról Peter Safran producer beszélt egy kicsit.

"Beszéltünk arról, hogy visszatérjen. De végül az időbeosztás megpecsételt mindent. Tudtuk, hogy muszáj lesz szeptemberben elkezdenünk a forgatást, mert mi már akkor tisztában voltunk vele, hogy James [Gunn] vissza fog térni A galaxis őrzői 3 rendezéséhez. Nagyon fontos volt tehát, hogy minél előbb nekilássunk a munkának, Will viszont nem ért rá akkor, ami végül is egy kicsit megkönnyítette a dolgokat. Ezáltal egy kissé könnyebbé vált, hogy elszeparáljuk az egészet az első filmtől."

Mi is sajnáljuk Will Smith hiányát, de kíváncsian várjuk, hogy mit tud majd alkotni Idris Elba Bloodsport szerepében. Aztán meg ki tudja, talán láthatjuk még Deadshotot is valamikor a jövőben. A The Suicide Squad augusztus 6-án érkezik a mozikba és az HBO Maxra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.