Hirdetés

Ezért tér vissza Chris Hemsworth Thorként nyáron

|

A színész elárulta, mi volt a döntő érv az új Thor-film mellett.

Hirdetés

Július 7-én Chris Hemsworth Thorként immáron a negyedik szóló filmjével, a Thor: Szerelem és mennydörgéssel fog debütálni a mozikban, amivel lehagy mindenki mást a Marvel Filmes Univerzumban - már ami a saját kalandok számát illeti. Az vitathatatlan, hogy az utóbbi 10-12 évben a karakterről és a színészről alkotott kép a nézők fejében alaposan összeforrt, úgyhogy nem is tudnánk elképzelni mással Thort egyelőre.

Hirdetés

Hemsworth most azonban a Vanity Fairnek árulta el, hogy min múlott, hogy elvállalja a negyedik szóló filmet:

"Imádom játszani ezt a karaktert. Imádom a közös utazást. Nemcsak Thort, hanem a saját életemet is. Nálam ez a kettő párhuzamban jár már 10-11 éve, és időről időre keresztezik egymást. Imádom, hogy ismét Taikával dolgozhatok. Nem is tudom, hogy csináltam volna-e egy új filmet, ha Taika nemet mond rá. Egy gyönyörű forgatókönyvet írt, ami egy bolond, őrült, romantikus vígjátékot mutat be az űrben, olyat, amit még soha korábban nem láttam."

Az már a Thor: Ragnarökben is látszódott, hogy Taika Waititi rendező stílusa és Thor világa mennyire passzolnak egymáshoz, és a fentiek alapján úgy tűnik, hogy ezzel Hemsworth-t is levette a lábáról. Ennek a nézők abszolút örülhetnek, igaz, a karakter hosszútávú jövőjét nézve máris megjelennek a gomolyfelhők: mégis mi lesz Thorral a továbbiakban, ha már nem Waititi fogja rendezni a következő fejezetet? Vajon pont emiatt tér vissza Natalie Portman karaktere az új részre, hogy átadják a szerepkört egy új színész(nő)nek?

Ti meddig néznétek még Hemswortht Thorként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.