Hirdetés

Matthew Vaughn újabb képregény franchise-t támasztana fel a Foxnak

|

Az X-Men széria megmentését követően Matthew Vaughn a Fantasztikus Négyes számára is elhozná a megüdvözülést.

Hirdetés

Matthew Vaughn jelenleg teljes erejével a legújabb filmje, a Kingsman: Aranykör promójával van elfoglalva, ám közben sem feledkezik meg arról, hogy elhintse a jövő terebélyes fáinak magvait. A direktor egyszer már nagy segítséget tett a Fox stúdió számára, amikor 2011-ben meglepetésre új életet lehelt az X-Men franchise-ba, mely azóta is vígan bővül tovább minden egyes új résszel.

Hirdetés

A Fox most egy másik franchise megváltásának terhét is ráróhatná Vaughnra, ugyanis a rendező maga kotyogta el, hogy szívesen készítene egy Fantasztikus Négyes filmet. És hogy miért nem rémiszti el az, hogy korábban három film is elhasalt az alapanyag filmvászonra vitelével?

"Egyfajta kötelességnek érzem, hogy egy jó Fantasztikus Négyes film elkészítésével mindenkitől bocsánatot kérjek, akiknek csalódást okoztak az előző darabok. Zseniális az alapanyag, és emellett az egyik kedvenceim is ők négyen, úgyhogy talán egy nap megpróbálhatom kiköszörülni a csorbát."

A Fox hivatalosan úgy nyilatkozott a csúnya leégés után, hogy addig nem térnek vissza a Fantasztikus Négyeshez, míg 100%-ban nem biztosak abban, hogy ezúttal jó irányt vesz a franchise. Vaughnnal a rendezői székben máris hatalmasat javulnának az esélyei a filmnek.

Sajnos azonban egyelőre még nem ujjonghatnak a Fantasztikus Négyes rajongók, mivel Vaughn naptára igen csak be van táblázva - a Kingsman trilógiává bővülése mellett szóba hozták már az Acélember második részével kapcsolatban is. A Foxnak azonban szintén előnyére várhat ez a hosszabb, Fantasztikus Négyes nélküli szünet, míg várnak Vaughnra, hiszen a hétköznapi nézők addig is emlékezetük legmélyebb bugyraiba tudják taszítani a legutóbbi film emlékét, így tiszta lappal indíthat majd a következő reboot.

Ti szerintetek Vaughn meg tudná menteni a hányattatott sorsú szuperhősöket?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.