Hirdetés

Ekkor tér vissza a Fear The Walking Dead aktuális évada

|

Magyar előzetes is érkezett a folytatáshoz.

Hirdetés

Olyan rövid nyári szünetre vonult a Fear the Walking Dead 2019-ben, amilyenre még nem volt példa: Mindössze három hét után folytatódik az ötödik évad. Az aktuális etap második feléhez készült egy hosszabb előzetes is, amit először a Comic Conon mutattak be, de most már a hivatalos magyar felirattal ellátott változatot is megnézhetitek az AMC csatorna jóvoltából.

Hirdetés

Az említett rendezvényen pár hete azt is megtudhattuk, hogy 2020-ban elkészül a zombidráma hatodik évada is. A The Walking Dead vezetőproducereként ismert Scott M. Gimple bevallása szerint hosszútávon mindenképp szeretnének minél többet megmutatni ebből a posztapokaliptikus világból (ezt igazolja a második spinoff sorozat és a nemsokára a nagyvászonra is ellátogató, Rick Grimes karakterét középpontba helyező filmtrilógia), és ami a Fear folytatását illeti, három vadonatúj színésszel bővül majd a már amúgy is rengeteg figurát mozgató stáb Colby Minifie, Peter Jacobson és Colby Hollman személyében.

A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt, vagyis hőseink már ismert és ismeretlen ellenségeinek felbukkanása erősen megkérdőjelezi, hogy az önzetlenségük valóban hozhat-e változást egy olyan világban, amelyet a halál és a pusztulás jellemez. A Fear The Walking Dead ötödik évadának második fele Magyarországon is a világpremierrel egy időben, augusztus 12-én három órakor kezd az AMC-n, majd főműsoridőben, 22 órától is meg lehet nézni az aktuális epizódot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.