Hirdetés

Februárban már forgathatják Kraven, a vadász saját filmjét

|

Pókember újabb ellenfele kap szóló filmet, és jövő januárban már meg is érkezik a mozikba.

Hirdetés

A Morbius folytonos tologatása folytán még talán a legvérmesebb rajongókban is feledésbe merült, hogy a Sony Venom és Morbius után még több olyan karakternek ad saját filmet, akik alapvetően Pókember ellenségeiként lehetnek ismerősek a képregényolvasók számára. Az egyik ilyen projekt a Kraven, a vadász - a karakter állítólag a Tom Holland-féle Pókember harmadik részének gonosza lett volna, ám a Nincs hazaút végül egészen más koncepcióban valósult meg.

Hirdetés

Ettől még a Sony nem engedte el a karaktert, és egyelőre tartja magát a stúdió a 2023 januári premierhez is. A címszereplő Kravent Aaron Taylor-Johnson fogja alakítani, aki a Bosszúállók: Ultron kora, valamint a Kickass filmek után ismét képregényadaptációra adta a fejét. Idáig ennél sokkal több nem is került nyilvánosságra, azonban a Murphy's Multiverse című oldal szerint egy hónapon belül kezdetét veheti a forgatás az Egyesült Királyságban.

Most, hogy kezd összeérni a Sony különálló univerzuma, nagy kérdés, hogy végre felbukkan-e egy Pókember, ha nem is a Morbiusban, de mondjuk a Kraven-filmben. Mindenesetre az nem túl biztató, hogy utóbbiról a főhős megformálóján kívül eddig fikarcnyi információnk sincsen így egy évvel a premier előtt. Remélhetőleg ez a nagy titkolózás a Sony részéről nem egy oltári nagy buktát vetít előre.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.