Hirdetés

Jön a Fehér Agyar animációs film

|

Biztosan sokan vannak olyanok, akiknek sok szép emléke kötődik Fehér Agyarhoz, hiszen a Jack London álnéven híressé vált író regénye állat és ember kapcsolatát mutatja be magával ragadó módon. Nem véletlenül kap egy újabb feldolgozást.

Hirdetés

Fehér Agyar egy gyönyörű kutya, akinek ereiben farkasok vére folyik. Jack London (avagy John Griffith Chaney) amerikai író 1906-os regényének főszereplője ő, akinek kalandjaiból több feldolgozás is készült az évtizedek során. Többek között láthattuk 1973-ban Franco Nero, majd 1991-ben Ethan Hawke oldalán, valamint meseváltozatban is. 

Hirdetés

A Deadline jelentése szerint ezúttal nem élőszereplős, hanem animációs film készül Dominique Monfery (Alfa és omega) és Serge Frydman (Pofa be!, Az őrangyal, Két apának mennyi a fele?) forgatókönyve alapján, méghozzá az animátorként tevékenykedő és Mr. Hublot című rövidfilmjéért Oscart bezsebelő Alexandre Espigares (9, Táncoló talpak 2., Tarzan) első rendezésében.

Azt is megtudtuk, hogy az Angie Tribeca és Városfejlesztési osztály c. sorozatokból ismert Rashida Jones, valamint a komédiákban is rendszeresen felbukkanó Nick Offerman (Az alapító, Énekelj!, Fargo, Városfejlesztési osztály, 22 Jump Street, Családi üzelmek) csatlakoztak a stábhoz: egy házaspárt (Weedon és Maggie Scottot) szinkronizálnak majd. A premier egyelőre nem ismert. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.