Hirdetés

Fekete Párduc 2 - nem csak T'Challáék térnek vissza

|

A színész úgy tudja, hogy vissza fog térni a folytatásra.

Hirdetés

Noha a Comic-Con során a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige bejelentette, hogy készül a Fekete Párduc 2, amely valószínűleg a Marvel Filmes Univerzumának ötödik fázisában kap majd helyet (tehát valamikor 2021 után), azonban nem sok konkrétumot tudunk még a projektről. Az biztos, hogy a főbb szereplők mellett Ryan Coogler (Creed) is visszatér a rendezői székben, minden mást viszont egyelőre homály fed. Most viszont kiderült egy apró, de új információ. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Fekete Párduc folytatásában fel fog bukkanni az első részben is szereplő Everett Ross ügynök is, aki az Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be először. A karaktert alakító Martin Freeman új filmje, az Ode to Joy promóciója közben erősítette meg egy interjú során, hogy legjobb tudomása szerint vissza fog térni, benne lesz egy másik Fekete Párduc filmben is, de hogy ez mikor fog megtörténni, arról fogalma sincs.

Ross-t nem láthattuk sem a Végtelen háborúban, sem a Végjátékban, ami miatt több kérdés is felmerülhet azzal kapcsolatban, hogy mi történt vele, de remélhetőleg a folytatás erre is választ ad majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.