Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezi a Fekete Párduc 2-t

|

Valószínűleg senki sem fog meglepődni rajta.

Hirdetés

Elképesztő sikert tudhat maga mögött a Fekete Párduc, nem csak bevételügyileg, de a kritikusok körében is tarolt. Olyannyira, hogy a Disney az Oscarért is kampányolni fog miatta, ráadásul nem a mellék-, hanem a főbb kategóriákban, tehát láthatóan nagyon bízik abban, hogy Ryan Cooglerék valami maradandót alkottak a filmmel és ezt az Akadémia is elismeri, honorálja majd. 

Hirdetés

Persze az már a premier után világossá vált, hogy a csilingelő pénztárak hatására el fog készülni a folytatás, majd a Marvel Filmes Univerzum atyja, Kevin Feige ezt formálisan is megerősítette. Mivel az első rész rendezője élénk érdeklődést mutatott a következő felvonás iránt, ezért csak idő kérdése volt, hogy a Marvel Studios mikor jelenti be a csatlakozását. A The Hollywood Reporter most megerősítette, hogy Ryan Coogler fogja írni és rendezni a Fekete Párduc 2-t. 

A lap úgy tudja, hogy Coogler jövőre kezdi el írni a forgatókönyvet, a forgatás pedig 2019 végén, 2020 elején rajtolhat el. Kíváncsian várjuk a Bosszúállók: Végtelen háború eseményeinek tükrében és a Bosszúállók 4 történései után, hogy mi fog változni Wakandában a korábbiakhoz képest. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.