Hirdetés

Megerősítették a Fekete Párduc folytatását

|

Nem mintha a sikert látva eddig kétséges lett volna egy újabb Fekete Párduc film, azonban most a Marvel Filmes Univerzum atyja, Kevin Feige formálisan is megerősítette a folytatást.

Hirdetés

Miközben a rajongók már petíciót indítottak azért, hogy egy előzménysorozat készüljön a Marvel legutóbbi sikerfilmjéhez a Netflixre, a Fekete Párduc továbbra is hasít a pénztáraknál, jövőhétre akár már az egymilliárd dolláros összbevételt is elérheti, ötödikként a Marvel Filmes Univerzum eddigi filmjei közül. Az már a szenzációs nyitóhétvége után evidens volt, hogy nem most láttuk utoljára T'Challát önállóan kalandozni, de jó ezt hallani hivatalos berkekből is. 

Hirdetés

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige már korábban is beszélt a folytatás lehetőségéről, ám most az Entertainment Weekly-nek adott interjújában meg is erősítette, hogy lesz második Fekete Párduc film. 

"Egyelőre semmi különöset nem tudok elárulni, csak azt, hogy feltétlenül megcsináljuk. Az egyik kedvenc időtöltésem a Marvel Studiosnál, amikor leülünk tárgyalni az első részről, és elmélkedünk, mi mindent csinálhatnánk a másodikban. Rengeteg ilyen beszélgetésünk volt az első Fekete Párduc előkészítésekor. Vannak ötleteink és egy elég szilárd lábakon álló elképzelésünk arról, mit akarunk a folytatásban."

Az EW riportere arra is kíváncsi volt, hogy Wakanda uralkodójának sztorija is trilógiává bővülhet-e, mint Amerika Kapitány, Vasember és Thor esetében.

"Szerintem rengeteg a potenciál. Nem mindig jó ötlet, ha az emberek többet akarnak, és te túl sokat adsz nekik, de bármelyikükről szívesen látnék egy filmet. Shuri elképesztő, és még sokkal többet fogunk mutatni belőle, illetve csak Okoyéval megnéznék három akciófilmet. Nem mondom, hogy meg is csináljuk ezeket, de a jövőben foglalkozunk még ezekkel a karakterekkel."

A Disney nemrég belőtt hat cím nélküli Marvel premiert is 2022-ig, valószínűleg ezek közül az egyik lehet a Fekete Párduc 2. Mindezek után már csak az a kérdés, hogy Ryan Coogler visszatér-e rendezőként. A roppant lelkes nyilatkozatait és a stáb róla alkotott pozitív véleményét durván meglepődnénk, ha nem kérne a folytatásból. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.