Hirdetés

Fekete Párduc - a Disney több Oscar-díjra is pályázik vele

|

A Disney nagyon komolyan gondolja, hogy megtolja a Fekete Párduc Oscar-kampányát, most pedig az is kiderült, hogy mely kategóriákra vetett szemet.

Hirdetés

Az Akadémia nemrég úgy határozott, hogy az Oscar-gála új, a legnépszerűbb filmeket tömörítő kategóriája a következő eseményen mégsem kerül még bevezetésre, köszönhetően annak a hatalmas negatív visszhangnak, amit miatta kaptak, valamint sokan azt hozták fel ellenérvként, hogy biztosan így akarják Oscar-díjhoz segíteni a Fekete Párducot. Úgy tűnik azonban, hogy a Disney nem érzi szükségességét a külön kategóriának, bíznak annyira a filmet körülvevő kulturális összezárásban és a Marvel népszerűségében, hogy a komolyabb elismerésekre is nyugodtan pályázzanak. 

Hirdetés

Napvilágra hozták, hogy pontosan milyen kategóriákban kívánnak részt venni az aranyszobrokért folyó kampányban, a kiadó pedig nem volt szerény: a Fekete Párduc harcba száll a legjobb film, a legjobb rendező (Ryan Coogler), a legjobb adaptált forgatókönyv (Ryan Coogler & Joe Robert Cole), a legjobb férfi színész (Chadwick Boseman), a legjobb férfi mellékszereplő (Michael B. Jordan, Winston Duke, Andy Serkis és a többiek), a legjobb női mellékszereplő (Danai Gurira, Letitia Wright és a többiek), a legjobb filmzene (Ludwig Göransson) és a legjobb fényképezés (Rachel Morrison) díjáért is, de persze ez közel sem a teljes lista. 

Szerintetek érdemel bármilyen Oscar-díjat a Fekete Párduc vagy inkább a Bosszúállók: Végtelen háborúnak kellene kapnia? Esetleg egyiknek sem? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.