Hirdetés

A Fekete Párduc rendezője áldja a Marvelt a rengeteg kreatív szabadságért

|

Ryan Coogler napról-napra rácsodálkozik, hogy milyen bátor lépéseket mernek megtenni a Marvel Studiosnál.

Hirdetés

Ahogyan arra számítani lehetett a Marvel nagy figyelmet fordított a Fekete Párduc filmre Comic-Conos prezentációja során. Sajnos mi ebből kevesebbet vehettünk észre, mert a Végtelen háborúhoz hasonlóan T'Challa szóló filmjének új képsorait sem töltötték fel az internetre. Így, ha a trailert, amit állítólag állva tapsoltak, nem is tudjuk átadni nektek, de azt el tudjuk mondani, amit a film rendezője mesélt a Marvellel való közös munkáról.

Hirdetés

Hasonló nyilatkozatokat már más Marveles rendezőktől is kaptunk szóval egy percig sem kételkedtünk abban, amikor Ryan Coogler a következőket nyilatkozta:

"Hogy őszinte legyek veletek minden nap meglep az, hogy milyen bátor a Marvel a történetmesélés terén és, hogy mi mindent megtudunk csinálni ebben a filmben. Alig várom, hogy megoszthassam a világgal! Hihetetlen mennyiségű kreatív szabadságot kaptam. Úgy gondolom, hogy a legjobb része a közös munkának ezzel a stúdióval az az, hogy jó a kommunikáció és mindig úgy érzem, hogy ezt együtt csináljuk. Folyton azt érzem, hogy mindketten ugyan azt a filmet akarjuk elkészíteni és annak a filmnek a lehető legjobb verzióját. Szóval ezek a tapasztalataim."

A Comic-Conon levetített felvételek által kiváltott reakció és az első trailer alapján joggal gondolhatjuk azt, hogy a Marvel ismét valami különlegeset tart a kezében a Fekete Párduccal. A film 2018. február 16-án érkezik a mozikba, ezzel az utolsó önálló film lesz a régóta várt Bosszúállók: Végtelen háború előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.