Hirdetés

Vajon mennyi stáblistás jelenet lesz a Fekete Párducban?

|

Egyáltalán lesz-e?

Hirdetés

A kérdés természetesen költői, hiszen a Marvel-filmeket MINDIG (!!!) végig kell ülni, hiszen egy-egy kis jelenettel vagy felvezetik az egyik következő filmjüket, esetleg előre utalnak egy lehetséges folytatásra, vagy csak megengednek maguknak egy szemtelen poént. (Még mindig hallani, ahogy a Pókember: Hazatérés nézői szentségelnek.) Így a kérdés természetesen csak az maradt (azon kívül, hogy mi szerepelhet bennük), hogy vajon mennyi is lesz az az annyi?

Hirdetés

A válasz pedig kettő, ami már jóformán természetesnek számít a Marvelnél egy ideje, habár A Galaxis Őrzői vol 2. megtörte a hagyományt és nem kevesebb, mint 5 (!!!) jelenetet szúrt a végefőcím alá. A Fekete Párduc azonban nem tér el a bevált recepttől, és ezúttal is láthatunk egyet a stáblista közepén, amelyik vélhetően a filmre utal vissza és/vagy a leendő folytatást vezeti fel, míg a másik talán az egyik következő mozijukat és tekintve, hogy az ezt követő filmjük a Bosszúállók: Végtelen háború lesz, különösen izgalmas ezen jelenetek tartalma, amelyekről természetesen még semmit sem tudunk.

Ez azonban szerencsére már nem sokáig marad így, hiszen február 15-én itt is a bemutató és az előrejelzések szerint nem csak, hogy hatalmas az érdeklődés a film irányába, hanem az első vélemények alapján kivételesen jól sikerült Ryan Coogler (Creed - Apollo fia) mozija. Vagyis már csak két hét és erről megbizonyosodhatunk a saját szemünkkel is, addig viszont itt a legutóbbi, igazán stílusos poszter a filmhez. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.