Hirdetés

Felfedték a Tőrbe ejtve folytatásának címét

|

Benoit Blanc nyomozó hamarosan visszatér.

Hirdetés

Már egy jó ideje annak, hogy véget ért Rian Johnson nagy sikerű krimijének, a Tőrbe ejtve folytatásának a forgatása, így éppen időszerű volt valamiféle helyzetjelentést kapnunk a projektet illetően. Ez végre meg is történt: a rendező ugyanis nemrég a saját Twitter-oldalán felfedte a film hivatalos címét.

Hirdetés

Mostantól kezdve a Glass Onion: A Knives Out Mystery néven kell majd hivatkoznunk az alkotásra. Emellett az is kiderült, hogy a film valamikor az év végén debütál a Netflixen (Amerikában a holiday season november végétől január elejéig tart - a szerk.). A történetről jelenleg annyit tudunk, hogy Benoit Blanc nyomozó (akit természetesen ismét Daniel Craig alakít) ezúttal Görögországba utazik, hogy egy új és rejtélyes esetet göngyölítsen fel. A filmnek ezúttal is Johnson írta a forgatókönyvét, emellett ő lesz a rendező és a producer is.

A Tőrbe ejtve még 2019-ben jelent meg a Lionsgate gondozásában, és nem várt sikert ért el: a 40 millió dolláros költségvetésből 311,4 millió dollárt hozott a kasszáknál, Johnson pedig a film forgatókönyvéért 2020-ban Oscar-jelölést is kapott. Nem csoda hát, hogy nem sokkal az első film megjelenése után már el is kezdett dolgozni a folytatás forgatókönyvén, amelyre aztán végül a Netflix csapott le egy gigászi, 469 millió dolláros üzlet képében. Az egyezség egyetlen kikötése az volt, hogy Craignek szerepelnie kell a folytatásokban, és mindegyiknek legalább akkora költségvetéssel kell rendelkeznie, mint a 2019-es filmnek.

A Glass Onion: A Knives Out Mystery tehát valamikor idén év végén érkezik a Netflix kínálatába. Fontos szerepben feltűnik még Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson és Dave Bautista.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.