Hirdetés

Felkerülnek az HBO GO-ra A Gyűrűk Ura és a Hobbit trilógiák

|

Utóbbi ráadásul kétfajta változatban is elérhető lesz.

Hirdetés

Várhatóan idén nálunk is el fog rajtolni az HBO Max, méghozzá úgy, hogy átveszi az HBO GO helyét. Mi sem jelzi ezt jobban előre a tartalmak érkezésénél, ugyanis a közelmúltban olyan exkluzív anyagokat jelentettek be az HBO GO-ra, mint Az Igazság Ligája rendezői változata és a Wonder Woman 1984, de nem csupán vadonatúj alkotásokkal, hanem a Warner-birodalomhoz tartozó kultklasszikusokkal is feltöltik a szolgáltatást. 

Hirdetés

Az HBO közleményben sorolta fel, hogy milyen filmek és sorozatok kerülnek fel márciusban az HBO GO-ra, amelyek között helyet kapott egy olyan franchise is, ami láttán biztosan nagyot fog dobbanni a rajongói szív - még akkor is, ha már rongyosra nézte a széria darabjait. Március elsejétől ugyanis a szolgáltatás keretében is megtekinthető lesz A Gyűrűk Ura-trilógia (A Gyűrű szövetsége, A király visszatér, A két torony) és a Hobbit-trilógia (Váratlan utazás, Az öt sereg csatája, Smaug pusztasága) is magyar szinkronnal ellátva, ráadásul utóbbiaknál a bővített változatokat is megkapjuk. 

Ezeken kívül olyan klasszikusokkal gyarapodik még a felhozatal, mint A keresztapa (március 1-én), Az ördög Pradát visel (március 6-án), a Mennyei királyság (március 13-án) és a Magánbeszélgetés (március 22-én).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.