Hirdetés

Így végződött volna eredetileg a Kingsman egyik karakterének a sorsa?

|

A Kingsman képregények egyik társszerzője a Twitterén osztott meg egy eléggé beszédes képet az egyik sokak által kedvelt szereplőről.

Hirdetés

A cikk spoilereket tartalmaz a Kingsman: Az Aranykör film kapcsán!

Mark Millar, az eredeti Kingsman képregények egyik társalkotója a minap egy sokatmondó képet osztott meg Twitteren keresztül. Ezen a képen ugyanis Merlin látható, akit Mark Strong alakított az eddigi két darab Kingsman filmben, viszont a második rész (Az Aranykör) végén egy heroikus önfeláldozásban életét vesztette egy akna által - ezzel megmentve Tökiéket. A film végül Töki házasságával zárul, ahol nyilvánvalóan nem volt jelen Merlin. Viszont Millar posztja nem erről árulkodik.

Hirdetés

A képen Jeff Bridges és Halle Berry mellett jól láthatóan Mark Strong ül, egy a szerepéhez dukáló uniformisban, ez (illetve Millar pár sornyi szövege alapján) alapján kiderült, hogy Merlin eredetileg nem halt volna meg, sőt jelen lett volna Töki esküvőjén is. Viszont akkor adódik a kérdés, hogy Matthew Vaughnék miért írták ki Strong karakterét a filmből, miért érezték úgy, hogy jobb a kedvenc kopasz mentorunktól elbúcsúzni? (Ami, tegyük hozzá, meglepően drámaira is sikerült.) 

Arról, hogy Mark Strong Merlinje vissza fog-e térni az esetleges folytatásokban, előzményfilmekben, még nem tudunk semmit, de mi kifejezetten örülnénk neki, ha nem kellene még megválnunk tőle.

Ti szívesen látnátok még újra a vásznon Merlint?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.