Hirdetés

Finoman Christopher Walken is beleállt a Marvel filmekbe

|

De leginkább a hollywoodi filmipar jelenlegi állapotát bírálta.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban nem telt el úgy egy év, hogy a hollywoodi szakemberek közül valaki ne tenné szóvá, hogy milyen ártalmas a képregényfilmek dominanciája a filmiparban. Idén Roland Emmerich már rögtön februárban hozta a kötelezőt, azóta viszont viszonylagos csend honolt eme téren. Most azonban Christopher Walken piszkálta meg ismét a pislákoló parazsat a The Sydney Morning Heraldnak adott interjújában.

Hirdetés

Walken a következőket mondta: 

"Még senki sem kért fel Marvel filmre! De úgy vélem, hogy az eléggé rossz, hogy egy mozi, ami 200 millió dollárból készül el, tudjátok, abból egy tucatnyi kisebb filmet is le lehetne forgatni. Aztán az is elég rossz, hogyha elkészülsz egy filmmel, akkor az nem valószínű, hogy megjelenik a mozikban, hacsak nem a nagyobb filmek közé tartozik. A kisebb filmek inkább egyenesen a kisképernyőn landolnak."

A veterán Walken fontos szempontot emelt ki, ugyanakkor azt elfelejti, hogy Hollywoodban mindig is voltak blockbusterek, melyekre jóval többet költöttek a stúdiók, mint más filmekre. Ugyanakkor az tény, hogy az elmúlt tíz évben sokkal nehezebb egy teljesen független történettel bekerülni a mozik kínálatába, mint korábban. Mindenesetre Walken nyilatkozata annak fényében megmosolyogtató, hogy ő fogja játszani a Császárt a Dűne második felvonásában, ami szintén nem két fillérből fog elkészülni.

Szerintetek több filmre, vagy minőségi blockbusterekre lenne inkább szükség?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.