Hirdetés

Igazi színészlegenda csatlakozott a Dűne 2-höz

|

Újabb sztár érkezett a Dűne folytatásának fedélzetére.

Hirdetés

Miközben szépen haladnak a Dűne 2 munkálatainak az előkészületei, addig sem tétlenkedik Denis Villeneuve és csapata, hiszen jó pár fontos szerep vár még gazdára. Vagy legalábbis várt, hiszen miután Irulan hercegnő (a császár lánya) és Feyd-Rautha (Harkonnen báró unokaöccse) már csatlakozott a stábhoz Florence Pugh és Austin Butler képében, immáron maga a császár is megérkezett a fedélzetre.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter és a Deadline legújabb értesülései szerint ugyanis egy igazi színészlegendát, név szerint az Oscar-díjas Christopher Walkent sikerült megnyernie Villeneuve-nek IV. Shaddam Padisah Császár megformálására. Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin és Javier Bardem már biztosan visszatérnek a folytatásra, így Walken, Pugh és Butler nevével kiegészülve lassan nyugodtan kijelenthető, hogy az előző résznél is ütősebb gárda állt össze.

A Dűne 2. a jelenlegi állás szerint 2023. október 20-án kerül a mozikba, melynek forgatása idén nyárra van betervezve Budapesten, ám a jelenlegi ukrán helyzet miatt felvetődött az a lehetőség is, hogy máshol, egy biztonságosabb helyen zajlana az egész. Egyelőre nem tudni mi lesz a végső döntés, mindenesetre csak reménykedni tudunk abban, hogy nem fog emiatt csúszni végül a premier. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.