Hirdetés

Film készül arról, aki megálmodta a legcsípősebb Cheetost

|

Nem pont így képzeltünk el egy Cheetos filmet, de talán ezzel jobban járunk, mint egy másfél órás reklámmal.

Hirdetés

Lassan mindennapossá válik, hogy a moziban látható szeletnyi reklámok mellett gyakorlatilag az egész film egy hatalmas hirdetéssel ér fel. Transformers, Lego-kaland, Angry Birds, csak hogy párat említsünk az elmúlt évek különös adaptációi közül, amelyek mögött nehéz nem észre venni a "hátsó szándékot". Nem kellene már meglepetést okoznia annak, hogy így működik a filmipar, hiszen a Star Wars- vagy épp a Marvel-filmek sem a mozibevételekkel hozzák az igazi hasznot a stúdiónak, hanem a később eladott játékokkal és egyéb merchandise termékekkel.

Hirdetés

Ennek ellenére mégiscsak kitágul az ember pupillája, mikor azt látja, hogy készül egy Cheetos film. Meglehet, hogy gyakori partner filmnézés során ez a ropogós rágcsa, de sosem gondoltam rá, hogy jobb helye lenne a vásznon, mint a számban. Mindenesetre mégis érkezik az említett mozi, azonban a reklám része csupán másodlagosnak tűnik, a figyelem egy érdekes emberi történetre összpontosul.

Az Eva Longoria által rendezett film arról az emberről fog szólni, aki kiagyalta a Flamin' Hot Cheetost, vagyis a csípős Cheetost. A nálunk egyáltalán nem is forgalmazott termék atyja Richard Montanez volt, egy mexikói bevándorló fia, aki a Frito-Lay gyárának gondnokaként dolgozott mikor, ihletet kapott. A hivatalos közlemény szerint Montanez ötlete "a saját közösségének ízvilágából származott, ami végül új lendületet adott a cégnek és felrázta az élelmiszeripart a népszerű snack megalkotásával, ami a mai napig sokak kedvence maradt."

A Született feleségekkel ismertté vált Eva Longoria jó néhány rendezői kreditet is magáénak tudhat az elmúlt évekből televíziós fronton, azonban ez a film lesz az első nagyvászonra szánt alkotása. A fent leírtak alapján egy inspiráló történet kerekedhet ki a sztoriból, amennyiben elsősorban tényleg Montanez útja lesz a középpontban, és nem a mögötte álló cégé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.