Hirdetés

Wonder Woman is benne lehet a Flashpointban

|

Jelen állás szerint nem maradunk Gal Gadot nélkül ez elkövetkezendő évekre sem, és ez így van jól.

Hirdetés

A San Diego Comic-Conon jelentették be, hogy az önálló Flash-film a Flashpoint címet fogja viselni, és persze az azonos néven ismert népszerű képregényt dolgozza fel. Meglepő lenne, ha olyan kulcsfontosságú elemeket hagynának el belőle, mint többek között Wonder Woman karaktere, de a Forbes információi szerint emiatt nem kell aggódnunk, ugyanis Gal Gadot nagy valószínűséggel visszatér a skarlát speedster első szóló kalandjában.

Hirdetés

Az óriási kritikai és pénzügyi sikert arató Wonder Woman-film után novemberben ismét látni fogjuk az amazon hercegnőt az Igazság Ligája tagjaként, két év múlva, 2019. december 13-án pedig egy második saját produkciója debütál a mozikban. A Flashpoint valamikor ezután érkezik Ezra Miller főszereplésével, amely mint említettük, Geoff Johns méltán híres történetét adaptálja. A sztoriban Barry Allen visszautazik az időben anyja megmentéséért, tette azonban nem várt hatással van a DC univerzum egészére, és számos karakter sorsát változtatja meg.

A forrás azt is hozzáteszi, hogy a film jelen állás szerint valamikor 2020-ban várható, ám jelenleg a sokadik rendező elvesztésével nincs senki a projekt élén. Egy korábbi híresztelés szerint Robert Zemeckis ("Vissza a jövőbe", "Forrest Gump") az egyik lehetséges jelölt, akinél bizonyára elég jó kezekben lenne a DC Bővített Univerzum talán legérdekesebbnek ígérkező produkciója. Remélhetőleg hamarosan sor kerül valamilyen bejelentésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.