Hirdetés

Mindjárt két John Wick-film készül, ráadásul az új részeket egyszerre forgatják majd

|

Egyelőre még nem kell búcsúznunk a bérgyilkostól.

Hirdetés

Az senkit nem ért meglepetésként, amikor a Lionsgate bejelentette, hogy a részről részre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő John Wick-franchise nem ért véget a harmadik felvonással. Most azonban kiderült, hogy nem egy, hanem mindjárt két új darabbal bővül a franchise, ráadásul a negyedik és az ötödik részeket egyszerre forgatják majd.

Hirdetés

A Lionsgate vezérigazgatója, John Feltheimer a részvényeseknek tartott konferenciahíváson árulta el, hogy a már bejelentett negyedik felvonás mellett egy ötödikre is sor kerül, amelyeket a stúdió reményei szerint egyszerre forgatják majd, miután a címszerepet alakító Keanu Reeves 2021 elején felszabadul további kötelezettségei alól.

Úgy tűnik, hogy az 55 éves színész fizikailag sem fáradt bele az akciózásba, bár akkor minden bizonnyal nem is nyilatkozta volna korábban, hogy addig csinálja a John Wick-szériát, amíg bírják a lábai és a közönségnek is igénye van rá. Ez utóbbit nem kell félteni, a John Wick: 3. felvonás - Parabellum ugyanis napokon belül túlszárnyalta a 2014-es első rész teljes bevételét, Keanu Reeves pedig nem valószínű, hogy mostanában fújna visszavonulót: a színész éppen a kultikus Mátrix negyedik részét forgatja Németországban Lana Wachowski rendezésében. 

A kaszkadőroperátorból lett rendező Chad Stahelski minden valószínűséggel a John Wick negyedik és ötödik részére is visszatér, ami azonban a folytatás dátumát illeti, miután a Lionsgate úgy döntött, hogy egy évvel elhalasztja a John Wick 4. bemutatóját, a filmet most a tervek szerint 2022. május 27-én szeretnék mozikba küldeni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.