Hirdetés

Folytatást kap a Mindannyian halottak vagyunk

|

A dél-koreai zombiszéria visszatér a Netflixre.

Hirdetés

Az idei év eleje egyik nagy slágere - legalábbis néhány hét erejéig - ismét Dél-Koreából érkezett a Netflixre a Mindannyian halottak vagyunk képében. Az első évadról írtunk is egy kibeszélőt, meg egy kritikát, melyben kihangsúlyoztuk, hogy mennyire véres és néhol ijesztő volt, ahol tényleg bárki a fűbe haraphatott, ugyanakkor bíráltuk az indokolatlanul hosszú epizódrészeket.

Hirdetés

A Netflix végül úgy döntött, hogy a nyitott befejezést ezúttal megbecsüli egy második évados berendeléssel, úgyhogy a Hyosan gimi túlélőivel ismét találkozhatunk majd a jövőben. Sem premierdátumot, sem a visszatérők névsorát nem erősítették meg a Netflixnél, csupán annyi biztos, hogy Chun Sung-il fogja ezúttal is jegyezni az évad forgatókönyvét. A második évadra maradtak bőven kérdések, úgyhogy lesz hova építkezni, ám remélhetőleg ezúttal már egy feszesebb tempójú szezonszerkezetet kapunk.

Nektek bejött az első évad a dél-koreai zombi szériából?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.