Hirdetés

Folytatást kap a Törvénytisztelő polgár

|

Ráadásul ismerős arcok készítik.

Hirdetés

Bár sem a kritikusoknál, sem pedig a mozik pénztárainál nem lett sikeres a 2009-es Törvénytisztelő polgár, az ezt követő években mégis rátalált a maga közönségére, és szép lassan kultfilm lett Gerard Butler és Jamie Foxx alkotásából. Olyannyira, hogy a legújabb hírek szerint még folytatás is készül hozzá hamarosan. A hírt a Variety jelentette be, akik megtudták, hogy a projekt a Village Roadshow Pictures és Rivulet Films égisze alatt készül majd.

Hirdetés

A projektben részt vesz az első részen is dolgozó Lucas Foster producer és Kurt Wimmer forgatókönyvíró is, valamint Gerard Butler és az ő mindenkori partnere, Alan Siegel is visszatérnek, mint producerek. Foster ezt mondta a bejelentés kapcsán:

Nagy örömömre szolgál, hogy összefogva Robbal, Mike-kal és a Village Roadshow Pictures-szel, valamint Kurt Wimmerrel visszahozhatjuk ezeket a nagyszerű karaktereket és ezt a lebilincselő témát, amely ma talán még aktuálisabb is, mint az első film megjelenésekor volt. El fogjátok dobni tőle az agyatokat... megint.

A történet részleteit jelenleg titokban tartják, így nem tudjuk, hogy kik lehetnek majd a főszereplői a sztorinak. Az F. Gary Gray (Az olasz meló, Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körüláltal rendezett 2009-es eredeti középpontjában egy bizonyos Clyde Shelton (Butler) áll, aki elhatározza, hogy megkerülve az igazságszolgáltatást, saját kezébe veszi az ügyet, hogy bosszút álljon a férfin, aki brutálisan meggyilkolta feleségét és kislányát, és aki egy vádalku kíséretében szabadlábra került. A hatóságok azonban ezt nem hagyják szó nélkül, és utána küldik Nick Rice (Foxx) kirendelt ügyészt, hogy megakadályozza az önbíráskodót.

A film még decemberben került fel a Netflixre, ahol hatalmas sikert aratott: az év utolsó hónapjában ugyanis a három legnézettebb filmje között szerepelt (Dwayne Johnson és Ryan Reynolds Különösen veszélyes bűnözőkje és Sandra Bullock Megbocsáthatatlana mellett). Valószínűleg ez is közrejátszhatott abban, hogy folytatás készül hozzá. Ti örültök ennek egyébként?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.