Hirdetés

Folytatást kaphat a Dan Stevens főszereplésével készült The Guest

|

Maga Stevens nyilatkozott arról, hogy elkészülhet a 2014-es akcióthriller második része.

Hirdetés

A The Guestről igazán kevesen hallottak, pedig minőségét tekintve sokkalta nagyobb figyelmet érdemelt volna. 2014-ben jelent meg Adam Wingard rendezésében, a forgatókönyvet pedig jó barátja és kollégája, Simon Barrett jegyezte. A The Guest egy igazán furcsa egyed a filmek terén: egyszerre taszítja a nézőjét és megigézi. Jelenetről jelenetre kényelmetlen érzést diktál, de nem tudjuk levenni róla a szemünket. Én személy szerint a Hotline Miami filmadaptációjának tekintem, és pontosan emiatt is lehet örülni, hiszen a főszereplő Dan Stevens nemrégiben nyilatkozott, hogy elkészülhet a folytatás.

Hirdetés

Már beszéltünk róla. Imádnám, ha újra együtt dolgozhatnék Adam Wingarddal, a rendezővel és Simonnal. Jelenleg viszont Adam eléggé elfoglalt egy nagy szőrős majom és egyéb szörnyek miatt - a Godzilla vs. Kongot forgatja. De Simon meg én nagyon sok mindenről beszélgettünk. Például egy The Guest folytatásról is.

- nyilatkozta Stevens a Forbes-nak. Belegondolva minden adja magát egy második részhez, és ha Stevens mellett még a másik főszereplő, Maika Monroe (Villains) is visszatérne, sokaknak sikerülne örömet szerezni.

Ti láttátok már a The Guestet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.