Hirdetés

Fontos részlet derült ki a Thor: Love and Thunder kapcsán

|

A film rendezője beszélt a moziról és megtudtuk, hogy a képregények egy nagyon hű adaptálásának nézhetünk elébe.

Hirdetés

A Ragnarök Taika Waititivel a fedélzetén teljesen felfrissítette a Thor franchise-t, aminek eredményeképpen további filmekben követhetjük nyomon a villámlás istenét. Az már a Comic-Con óta nyílt titok, hogy Natalie Portman visszatér egy kis kihagyás után, ráadásul nem is akárhogyan.

Hirdetés

Ahogyan a képregényekben, úgy a filmben is megszerzi majd Jane Foster Thor hatalmát, hogy a villámlás istennőjévé váljon. A füzetekben a mellrákkal való küzdelem következtében válik Jane-ből női Thor, ami Waititi szerint is remek kiindulási alap lehet.

"Nagyon erőteljes részének tartom ezt a képregényeknek. Elképesztő, ahogyan küzd a betegség ellen, miközben más csatákat is vív. Személy szerint nagyon szeretem ezt a történetet. De azt majd még meglátjuk, hogy belekerül-e a filmbe."

Megerősíteni tehát egyelőre nem tudjuk, hogy ezen a vonalon indul-e el a film, mindenesetre Waititi annyit még elárult, hogy valóban a képregényekhez fordul elsődleges inspirációért, azonban nem fér bele minden az adaptációba.

"Nem vagyunk még biztosak benne, hogy teljes egészében át tudjuk emelni a teljes történetet. Sok minden változik a forgatás során, sőt még az utómunkálatok alatt is. Meglehet, hogy kivágjuk a mellrákos részt, vagy felcseréljük valami másra. Bármi megeshet."

Noha a Thor: Love and Thunder története még sokat változhat a premier előtt, az már biztos, hogy Waititi nem csupán a rendezői székben tér vissza, hanem a kamerák előtt is ismét meg fogja formálni Korgot, aki hiányozna is azok után, hogy rendszerint ellopja a show-t. A 2021. novemberében érkező alkotásban természetesen viszont láthatjuk még Chris Hemsworth-t a címszerepben, valamint Tessa Thompsont Valkűrként.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.