Hirdetés

Kiderült, hogy mikor fog játszódni a Thor folytatása

|

A galaxis őrzői filmek rendezője jelentette be Twitteren, melyik filmet fogja megelőzni az új Thor film.

Hirdetés

Enyhe spoiler azoknak, akik még nem látták a Bosszúállók: Végjátékot!

Hiába ért véget két napja az idei San Diegó-i Comic-Con, rengeteg hír érkezik még mind a mai napig. A nagy részük a Marvel Filmes Univerzumot élteti, mint a legutóbbi rekord, miszerint hivatalosan is lekörözte bevételileg a Bosszúállók: Végjáték a 2009-ben debütált Avatart, amihez maga James Cameron (aki producer és társszerző volt az idén debütált Alita: A harc angyala filmnél) osztott meg egy gratulációs képet.

Hirdetés

Persze nem csak ő, hanem számtalan másik színész, alkotó és szerző is kifejezte gratulációját a közel hihetetlen rekord alapján, többek között A galaxis őrzői-filmek kissé hányatott sorsú rendezője, James Gunn. Ő a Twitterén posztolta ki az örömhírt, amit nagyobbrészt a visszajelzések is méltattak, ugyanakkor egy rajongó egészen más, az elkövetkező Marvel filmekkel kapcsolatos kérdést tett fel a direktornak, aki a maga szófukar módján válaszolt is neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hell yes!!! Thanks everybody!! 🙏 #Endgame

James Gunn (@jamesgunn) által megosztott bejegyzés,

A kérdés már sokunk fejében megfordult, miszerint ha feltételezéseink szerint Thor csatlakozott a Végjáték végén Űrlordékhoz, ezzel kvázi maga is őrzővé válva, akkor a Thor: Love and Thunder A galaxis őrzői 3. előtt vagy után fog játszódni? Ezt tette fel szép nagy caps lockos betűkkel a kérdező is, amire Gunn csak ennyit felelt:

"Előtt."

Valószínűsíthető, hogy a Marvel (vagy a Disney) fejesei nem engedték, hogy többet mondjon, vagy csak egyszerűen Gunn nem akart ennél többet mondani, mindenesetre ez az egyszavas válasz máris közelebb vitt minket ahhoz, hogy milyen sorrendben történnek majd az események a Végjáték után.

Ti melyik filmet várjátok jobban, a Thor 4-et vagy A galaxis őrzői 3-at?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.