Hirdetés

Így kapcsolódhat a Loki sorozat a Thor: Love and Thunderhez

|

Apró, de annál jelentősebb infók láttak napvilágot, amelyek máris fontos kapcsolatot mutatnak a Marvel Filmes Univerzum 4. fázisának sorozatai és filmjei között.

Hirdetés

Figyelem, a cikk potenciális spoilereket tartalmazhat a Loki sorozat és a Thor: Love and Thunder egyes eseményeivel kapcsolatban!

A Bosszúállók: Végjáték után világossá vált, hogy honnan indulhat el a csínytevés istenének önálló sorozata azt követően, hogy a Végtelen háborúban láthattuk meghalni. Az időutazó Bosszúállók mesterkedésének, majd bénázásának köszönhetően Loki (Tom Hiddleston) megkaparintja a Tesseractot, vagyis a Tér kövét és kapva az alkalmon gyorsan el is menekül a 2012-es New York-i csata színhelyéről.

Hirdetés

A sorozat Comic-Conos bejelentése során Kevin Feige megerősítette, hogy valóban azt a Lokit követhetjük majd nyomon, aki meglépett a Végjáték során, ám arról szinte semmit sem árult el, hogy miben fog ezután sántikálni a karakter. Nos, jelen állás szerint úgy fest, hogy beigazolódni látszik egy korábbi pletyka, miszerint Loki az időben is utazni fog, nem csupán a térben. Időturistáskodása során pedig azon ügyködik majd, hogy megváltoztassa az emberiség történelmét.

Hogy hol ér véget a csínytevés istenének utazása? A pletyka szerint a filmes univerzum fő idővonalában, méghozzá éppen a Thor: Love and Thunder kezdetekor. Ez minden bizonnyal éppen kapóra jön Jane Foster (Natalie Portman) számára, akinek már csak a Mjölnir hiányzik a kezéből, miután a villámlás istennőjévé válik. Mivel a pöröly jelenleg nem létezik az univerzumban (Hela elpusztította az eredetit, a Végjátékban látottat pedig a Kapitány vissza vitte az időben) a legegyszerűbb magyarázat az, ha egy másik idősíkból vagy dimenzióból kerül be újra a fő idővonalba.

Több eshetőséget is el tudunk képzelni azzal kapcsolatban, hogy pontosan miként kerül vissza a Mjölnir, de talán az lenne a legérdekesebb lehetőség, ha Loki méltóvá válna felemelni azt a sorozata végére és személyesen hozná magával. A pontos körülmények megismerésére 2021. tavaszáig kell várnunk, amikor a Loki sorozat megérkezik a Disney+-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.