Hirdetés

Egy Ford vs. Ferrari filmet készíthet a Logan: Farkas rendezője

|

A holnap határa íróival, a Logan: Farkas rendezőjével és két igencsak tehetséges színésszel valósulhat meg a Ford vs. Ferrari mozi, ha az égiek is úgy akarják.

Hirdetés

A Logan: Farkas 2017 egyik legjobb filmje, és úgy általánosságban véve a képregényfilmek egyik legkiválóbb darabja volt, amely házi díjátadónkon, a Golden Shepherd keretében is számos elismerést bezsebelt tőletek és tőlünk is. A Hugh Jackman karakterét elbúcsúztató James Mangold azonban újabb kihívások elé néz és számos projekttervezet hever az asztalán: az egyik ilyen az X-23 spin-off, valamint két könyvadaptáció (Don Winslow regénye, a The Force és egy gyermekkönyv, a Crenshaw feldolgozása) és egy francia-belga film, a Disorder amerikai remake-je is csak rá vár. Viszont könnyen lehet, hogy ezek előtt egy teljesen más témát hoz tető alá: a Rush - Hajsza a győzelemért címűhöz hasonlót. 

Hirdetés

A Variety jelentése szerint ugyanis Mangold rendezheti a Ford vs. Ferrari filmet a 20th Century Fox számára. Az igaz történetet elmesélő projektben egy kivételes amerikai mérnökökből és tervezőkből álló csapat a látnoki erejű Carroll Shelby és a brit sofőr, Ken Miles vezetésével, illetve Henry Ford II megbízásából arra az óriási feladatra vállalkoznak, hogy a semmiből építenek egy olyan járművet, amely képes lesz legyőzni az örökös favorit Ferrarit az 1966-os Le Mans-i Világbajnokságon. 

A lap úgy tudja, hogy Mangold nem kisebb neveket szemelt ki a főszerepre, mint Matt Damont Carroll Shelby-hez, valamint Christian Bale-t Ken Miles-hoz. A forgatókönyvet a rendező A holnap határa íróival (Jez és John-Henry Butterworth) együtt készíti el. Ugyanakkor egyáltalán nem biztos, hogy ez lesz Mangold soron következő projektje. Várjuk a további részleteket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.