Hirdetés

Forgatás közben változtatták meg a Star Wars IX befejezését

|

Folyamatosan formálódott a IX. epizód lezárása, mielőtt elnyerte végleges formáját. A kérdés, hogy a rajongók meglesznek-e elégedve a végeredménnyel?

Hirdetés

Az új trilógia főhősnőjét alakító Daisy Ridley egy interjúban beszélt arról, hogy miként változott a The Rise of Skywalker befejezése a forgatás során. Kiderült, hogy nem egy fixált lezárással a láthatáron kezdtek el forogni a kamerák, hanem egy folyamatos evolúció végére alakult ki a megfelelő finálé. Most, hogy bemutatták az első trailert és az alcímről is lehullott a lepel végre kissé szabadabban beszélhetnek a színészek a decemberben érkező filmről.

Hirdetés

Ridley szerint jót tettek a filmnek a változtatások, viszont az elkészült produkcióról értelemszerűen még ő sem tud nyilatkozni, így a színésznő is rajongóként várja a premiert.

"J.J. elmesélte a történetet és aztán a forgatókönyvet is elolvastam, de szép lassan megváltoztak bizonyos dolgok. A befejezés többnyire egységes maradt egy ideig, de aztán bekerült egy új elem, ami nagyon tetszett. Legfőképpen azért, mert remek élmény volt átélni mindezt a filmkészítőkkel együtt. Persze sosem lehetünk biztosak abban, hogy hogyan fog kinézni a végén. Mi tettük a dolgunkat a kamera egyik oldalán, de az más kérdés, hogy mindebből mi fog visszajönni. Úgyhogy pont annyira izgulok, mint mindenki más is."

Egyelőre megtippelni sem igazán tudjuk, hogy mi lehet az az új "elem", amivel kiegészítettek a The Rise of Skywalker befejezését. A legkézenfekvőbb válasz Palpatine visszatérése lenne, de a trailer alapján csak következtetni tudunk arra, hogy lesz valamilyen jelentősége a karakternek a filmben, arra már nem, hogy közvetlenül a lezárást is befolyásolni fogja a jelenléte.

A Star Wars: The Rise of Skywalkerre még rengeteg utómunka vár, ami alá természetesen maga a vágás is beletartozik. Ebben a folyamatban szinte teljesen átformálhatják a filmet, ha éppen úgy akarják, szóval a bejezés talán még ebben a pillanatban sincs kőbe vésve. Mi csak abban tudunk reménykedni, hogy J.J. Abrams végül a megfelelő rendezői döntéseket hozza mielőtt legördülne a stáblista.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.