Hirdetés

Izgalmas új traileren a Star Wars: A klónok háborúja 7. évada

|

Komolyabb és sötétebb évadot vetít előre A klónok háborúja új előzetese, amelyben látványos csatákból sincs hiány.

Hirdetés

Tavaly nyáron leesett a Star Wars rajongók álla, amikor kiderült, hogy visszatérhet a népszerű animációs sorozat, A klónok háborúja. Mostanra már a premiertől sem vagyunk annyira távol, hiszen a sorozat a Disney+ beindulását követő időszakban elérhetővé válik majd, amit a Star Wars Celebrationön bemutatott trailer is jelez.

Hirdetés

A Star Wars: A klónok háborúja 7. évadában Ahsoka Tano (Ashley Eckstein) kalandjait követhetjük nyomon, aki maga mögött hagyta mesterét, Anakin Skywalkert és vele együtt a Jedi Tanácsot is, hogy a saját útját járhassa. Miközben Ahsoka új barátokra és új ellenségekre tesz szert, addig a címadó háború is tovább folytatódik, amelyben jól ismert Jedi lovagok és a klónhadsereg harcol a galaxis békéjéért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.