Hirdetés

Újabb fotókon a Legendás állatok és megfigyelésük

|

A Harry Potter spin-offhoz új képek érkeztek, amelyeken néhány színészt is először pillanthatunk meg a szerepében.

Hirdetés

A képek nem is olyan régen jelentek meg az Entertainment Weekly legújabb számában - amelynek címlapján is Göethe Salmander (Eddie Redmayne) feszít - de a bagoly, amely a képeket időben a rendelkezésünkre bocsájtotta volna eltévedt útközben. Bolond egy madár volt, valami Errol. 

Hirdetés

Ahogy azt az eddigi előzetesekből is megtudtuk, az 1926-ban, New Yorkba megérkező Salmander bőröndjéből elszabadulnak a Roxfortból kicsapott magizoológus gyűjteménye, ami felfordulást okoz mind a magnixek (avagy muglik, varázstalan emberek), mind a varázslók között és félő, hogy újraélednek a salemi boszorkányperek. A kis kalandban Salmander segítségére van Tina Goldstein (Katherine Waterston) és a húga, Queenie (Alison Sudol), hovatovább egy mugli, Jacob Kowalski (Dan Fogler), aki miatt az állatsereglet kiszabadul. Közben pedig a Mágiaügyi Kongresszus is ráállítja az ügyre a varázsvilág Samuel Gerardját (a Tommy Lee Jones alakította nyomozó A szökevényben), az auror Percival Graves-t, akit Colin Farrell kelt majd életre.

A képeken most láthatjuk először a jövőre Flashként az Igazság Ligájában debütáló Ezra Millert, aki egy bizonyos Credence Barebone-t fog alakítani. Barebone egy olyan árva, akit örökbe fogadott egy bizonyos Mary Lou Barebone, aki az Új Salem Baráti Társaság feje. Miller karakterét okkal titkolhatják, de annyi az EW cikkéből kiderül, hogy Graves valamiért különös érdeklődést tanúsít a fiú iránt.

A filmet a legutóbbi négy Potter-filmet dirigáló David Yates jegyzi (aki kissé beégett a Tarzan legendájával), a forgatókönyvért pedig ezúttal maga J.K. Rowling felel, aki már el is készült a tervezett trilógia második részének a szkriptjével, amelynek már a premierjét is tudni: kereken két évvel a most november 17-én esedékes film premierjét követően számíthatunk Salmanderék újabb szafarijára, amennyiben a bevételek is úgy alakulnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.