Hirdetés

Furcsa volt a Fekete Párduc 2 forgatása Martin Freeman számára

|

Chadwick Boseman sajnálatos halála miatt egészen más lett a folytatás hangulata.

Hirdetés

Mindenkit váratlanul ért, és teljesen letaglózott, amikor 43 éves korában elvesztettük Chadwick Bosemant. A kezdeti sokk és gyász után a Marvel berkein belül joggal merült fel a kérdés, hogy vajon a Fekete Párduc bármilyen formában folytatódni fog-e, ám végül a stúdió Ryan Coogler kinevezésével az új film mellett döntött és természetesen kitartottak amellett, hogy nem helyettesítik a színészt.

Hirdetés

A kalandos forgatás, melyet több ízben is le kellett állítani különböző okokból kifolyólag, végre véget ért, így a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! idén novemberben megjelenhet a mozikban. A folytatásra visszatért Martin Freeman is Everett Ross szerepében, aki egy friss interjúban osztotta meg a forgatási élményt Boseman nélkül.

"Nagyon furcsa volt bizonyos szempontból. Egyrészt, ott voltam azért, hogy elkészüljünk a filmmel, és még rengeteg más ember is csatlakozott, hogy együtt teljesítsük ezt a kihívást, de kétség sem fér hozzá, hogy legbelül egy űr keletkezett, amit mindenki megérzett. Ryan Coogler és mindenki más, aki vért verejtékezve segített ennek a filmnek az elkészültében, tiszteletet érdemel, mert összességében szórakoztató volt (a forgatás)."

Nehéz elképzelni, milyen érzelmeket váltott ki a visszatérő stábtagok és az újoncok számára, hogy a Fekete Párducot ezúttal már Boseman nélkül kellett leforgatni, ám Freeman összefoglalta nekünk ezt a különös helyzetet, melyen sokat javított a rendező, Coogler hozzáállása is. A folytatás történetét egyelőre hétpecsétes titok fedi, ám hamarosan számíthatunk majd az első előzetesre is, melyből talán már okosabbak leszünk a cselekményt illetően.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.