Hirdetés

A csodálatos Pókember rendezője készítheti az élőszereplős Hófehérke-filmet

|

Jelenleg is tárgyalnak a kiszemelt rendezővel az esetleges forgatásról, ami eddig eléggé kérdéses.

Hirdetés

Még két hete sincs, hogy a Disney legújabb élőszereplős produkciója, a Guy Ritchie-féle Aladdin a mozikba került, ami habár nem ér fel az eredeti, 1992-es meséhez, viszont meglehetősen élvezetesre sikeredett (mi is szerettük). Most pedig egy olyan hír röppent szárnyra, miszerint az egeres cég már tárgyalásokat folytat a Hófehérke és a hét törpe új élőszereplős filmváltozatról. Döntés még nem született ez ügyben, tehát lehetséges, hogy csak kacsa lesz az egész, de a részleteket hallva eléggé érdekes dolog sülhet ki belőle.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a Disney a film rendezői posztjára Marc Webbet szeretné megszerezni, és vele egyezkednek bőszen. Webb nem kezdő a szakmában, számtalanszor bizonyította, hogy nagyon ért a filmekhez, elég csak a kevésbé szeretett, de kifejezetten szórakoztató A csodálatos Pókemberre, a Chris Evans-féle A tehetségre vagy éppen sokunk egyik kedvenc romantikus filmjére, a modern kori Annie Hallra, vagyis az 500 nap nyárra gondolni. Legutóbb pedig a Netflix The Society című sorozatához forgatott három epizódot.

A forgatókönyvet elméletileg Erin Cressida Wilson írná, aki már egy kissé kérdéses ezen tekintetben, hiszen eddig összesen egy filmjével (A titkárnő) tudott kitörni a széles középszerből (Férfiak, nők és gyerekek, A lány a vonaton), így az ő neve első hallásra szájhúzásra adhat okot. Viszont a zenét Benji Pasek és Justin Paul szerezné, akik már jó párszor bizonyságot tettek hozzáértésüket illetően − elég csak a Kaliforniai álomra vagy éppen A legnagyobb showmanre gondolni. Így még felettébb kérdéses ez az egész produkció: az egyik felünk szeretné, a másik kissé ódzkodik tőle, de persze még bármi lehet a vége.

Ti megnéznétek egy új élőszereplős Hófehérkét, vagy inkább maradtok a Hófehér és a vadásznál?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.