Hirdetés

Ilyen érzés, ha Wonder Woman a csajod

|

Ahogy az Alien idején Sigourney Weaver vagy a Bosszúállók esetében Scarlett Johansson, úgy a Wonder Woman kapcsán Gal Gadot vált sokak álmává. Rátaláltunk egy korábbi reklámra, ami remekül bemutatja, hogy milyen lenne, ha valóra válna.

Hirdetés

A hatalmas sikernek örvendő Wonder Woman film olyanokkal is megismertette és megszerettette Gal Gadot színésznőt, akik eddig alig vagy egyáltalán nem hallottak róla, akinek pedig már korábban is megemelkedett a pulzusszáma tőle, az még jobban megkedvelte. Bizonyára sokan álmodoztak már róla közülük, hogy milyen érzés lenne, ha Gadot lehetne a barátnőjük - nos, az elképzelésben sokat segít egy hangulatos reklám, amely pont ezt mutatja be a "gyakorlatban".

Hirdetés

Ha valaki esetleg nem tudná, Gal Gadot modellként is aktív a színészet mellett, így például többször dolgozott a Castro Model Ltd. divatkereskedőnek, például a 2014-es tavaszi kollekciójukat is ő prezentálta. Az alábbi videó szintén a Castro megbízásából készült, amelyet Gal annyi bájjal és szerethetőséggel töltött meg, hogy nehéz nem rajongani érte:

(A reklám alatt hallható zene a Vance Joy-tól a Riptide, ha rákeresnétek külön is.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.