Hirdetés

Galaxis Őrzői 2 - Mégis benne lesz A Gyűjtő?

|

Eddig úgy tudtuk, hogy A Gyűjtő kimarad Star-Lordék következő kalandjából, ám most elbizonytalanodtunk a legújabb képek láttán.

Hirdetés

Ugyan két hónapja már véget ért a Galaxis Őrzői 2 forgatása, és a premier még odébb van, de a filmről azóta is folyamatosan jönnek a hírek. A júliusban megtartott Comic-Conon végre kiderült, hogy ki Űrlord apja a Marvel Filmes Univerzumban, valamint nemrég azt is megtudtuk, hogy láthatunk-e majd végtelen követ vagy köveket a filmben

Hirdetés

Ám a minap egy egészen érdekes fotó került ki az internetre, mellyel egy találgatás-hullám is megindult. A szóban forgó képen ugyanis nem más látható, mint Benicio del Toro, akit Los Angelesben sikerült lencsevégre kapni, méghozzá fehér hajjal. És mint tudjuk, A Gyűjtőnek is pont ilyen frizurája volt az első részben.

A színész még 2015 júniusában árulta el, hogy bár nagyon szeretne benne lenni a folytatásban, nem kapott megkeresést ezzel ügyben, de ha hihetünk a képeknek, mégis visszatér Taneleer Tivan szerepében. Már csak az a kérdés, hogy a stáblistás jelenetben tűnhet-e fel egy cameo erejéig, vagy netán utóforgatással egy kicsivel több szerephez jut? Legkésőbb jövőre kiderül.

A Galaxis Őrzői 2 2017. május 5-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Michael Rooker, Karen Gillan, Sean Gunn, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan és Kurt Russell.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.