Hirdetés

A galaxis őrzői 3 - Chris Hemsworth szívesen benne lenne

|

A színész is nyitott lenne a közös kalandra.

Hirdetés

Hosszas huzavona után végül mégis James Gunn felügyelete alatt készül majd el A galaxis őrzői 3. része, ám hogy pontosan mikor, arról fogalmunk sincs. A rendező ugyanis először az Öngyilkos Osztag rebootját készíti el, és csak azután tér majd vissza Űrlordék következő kalandjához. És mivel a DC filmje csak 2021 augusztusában érkezik, így azelőtt ne számítsunk az alkotásra, amelyben lehet, hogy maga Thor is szerepet kap.

Hirdetés

A Végjáték befejezése ugyanis már tett erre egy utalást, hiszen a Mennydörgés Istene Űrlordékkal távozott a Földről. És mivel a Végtelen háború és a Végjáték legtöbb vicces pillanata is kétségkívül az asgardi és az Őrzök közös jeleneteinek köszönhető, adja magát a lehetőség, hogy Chris Hemsworth is szerepeljen az Őrzők 3. részében. Ami nem lenne ellenére a színésznek sem:

Igen, szívesen magamra ölteném újra a karaktert. Nagyon szeretem eljátszani - különösen akkor, ha megint lesz benne valami egyedi. Szerintem ugyanis az utolsó három filmben minden alkalommal totál más volt. Tényleg egy teljesen más karakternek éreztem. De fogalmam sincs, hogy mikor és hol forgatják A galaxis őrzői vol. 3-at. A Bosszúállók sajtókörútja után ugyanis teljesen elzártam magamat a külvilágtól. Mintha homokba dugtam volna a fejem.

Ti örülnétek a bandázásnak?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.