Hirdetés

Teljes újragondolást ígér az új Suicide Squad producere

|

Úgy néz ki, valóban nem beszélhetünk hagyományos folytatásról.

Hirdetés

Habár az előkészületek alatt álló Suicide Squad forgatókönyvírója és rendezője, James Gunn a napokban visszakapta A galaxis őrzői vol. 3 vezetését, ez semmiben sem befolyásolja a 2021 nyarára tervezett produkció alakulását. Noha eddig úgy tudtuk, hogy minimális kapcsolata azért lesz a sok szempontból csalódást keltő első résszel (mint például a Margot Robbie által megformált Harley Quinn visszatérése), Peter Safran producer elmondása szerint egyáltalán nem beszélhetünk hagyományos értelemben vett folytatásról, mivel a házon belül csak The Suicide Squad címen emlegetett projekt egy teljes újragondolás.

Hirdetés

"Az első és legfontosabb, hogy nem beszélünk Suicide Squad 2-ről, mert ez teljes mértékben egy reboot. Véleményem szerint az embereknek rendkívül izgatottnak kéne lenniük miatta, hiszen minden benne van, amit egy James Gunn szkripttől elvárna az ember, szóval nagyon ígéretes. Szerintem sokat fogunk nyújtani vele."

Azt hozzá kell tenni, miszerint az eddigi híresztelések valóban alátámasztják Safran kijelentését a rebootot illetően. Az új csapatfelállás állítólag olyan DC karaktereket foglal magába, mint Ratcatcher, King Shark, Polka-Dot Man, Peacemaker, valamint a már megismert Deadshot, akit viszont a Will Smith esetében fellépett ütemezési problémák miatt ezúttal Idris Elba fog alakítani. A nyilatkozat kapcsán tényleg az az egy kérdés merül fel, hogy mi lesz a Robbie-féle Harley Quinn sorsa? Bárhogy is legyen, a karakterrel mindenesetre találkozunk az egy év múlva érkező Ragadozó madarak filmben, és valószínűleg a tervezett forgatás közeledtével a The Suicide Squadról is egyre többet megtudunk majd az elkövetkezendő hónapokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.